Opening tentoonstelling 35 jaar Bassie en Adriaan

AD_bena_jubileum

(klik op de foto’s voor een vergroting)
Foto’s gemaakt door: Wilco Schippers, Ina van Toor en Ben Prins

Na weken van voorbereiding was het eindelijk zover. Gisteren openden wij de tentoonstelling ‘Bassie & Adriaan 35 Jaar op TV’. Veel fans en pers stonden ons op te wachten op de parkeerplaats van het ‘Oude Ambachten & Speelgoed Museum’. Om precies 14:00 uur kwamen wij aanrijden met onze auto en caravan met op de achtergrond ons bekende titelliedje.

Na een rondje over de parkeerplaats parkeerden we de auto bij de ingang van het museum waar twee microfoons klaar stonden.Als vanouds begonnen we met onze openingsact zoals we 10 jaar geleden ook onze laatste voorstelling
begonnen. Na de begroeting en het zingen van een aantal liedjes was het dan zover. Een net vol met ballonnen hing voor de ingang van het museum. Toen we het net open hadden geknipt en de ballonnen de lucht in gingen was de tentoonstelling officieel geopend.


Binnen bij de tentoonstelling was het een drukte van belang en werden de nodige interviews bij ons afgenomen. Iedereen vond het prachtig om al onze rekwisieten, kostuums en de grote verzameling van artikelen met de afbeelding van Bassie en Adriaan in het echt te zien.

Rond 15:30 uur gingen we naar een aparte ruimte waar eerst de pers vragen kon stellen en daarna iedereen die wilde met ons op de foto kon. Ook kreeg iedereen een poster waar we onze handtekening op zetten.
Na het maken van heel veel foto’s en het geven van behoorlijk wat interviews, reden we rond 17:30 uur moe maar heel voldaan weg bij het museum.
Het was een geweldige middag die we niet snel zullen vergeten! De tentoonstelling in het ‘Oude Ambachten & Speelgoed Museum’ is nog te zien tot eind augustus.

Klik op één van onderstaande links om de diverse interviews te zien:

Showbizznewz
Omroep Gelderland
Jeugdjournaal ( op 07:28 min. begint het interview)
5minuten.tv

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s